Menu
0
Advies nodig? Bel ons/Whatsapp: 073 203 2487
Er staat altijd een medewerker klaar
U bent welkom voor een proefrit
Onze klanten waarderen ons met een 9.7
LET OP! MET KONINGSDAG (27 APRIL) ZIJN WIJ GESLOTEN
27Mar2024
Nieuwe modellen 2024

Nieuwe modellen 2024

 

Lacros TX Carbon - wordt verwacht medio juni - introductieprijs: €1999

elektrische vouwfiets

De ultieme combinatie van stijl en functionaliteit: de Lacros TX Carbon elektrische vouwfiets. Met een krachtige 250W achterwielmotor en 20-inch wielen biedt deze fiets een moeiteloze rijervaring, perfect voor stadsverkenningen en woon-werkverkeer.

Dankzij het gebruik van hoogwaardig carbon is de Lacros TX Carbon verrassend licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk te dragen en te manoeuvreren is, zelfs wanneer opgevouwen. Het strakke design zorgt voor een gestroomlijnde uitstraling, terwijl de vouwfunctie hem praktisch maakt voor opslag en transport, of je nu onderweg bent of hem opbergt in een kleine ruimte.

 

Lacros Volte - wordt verwacht medio mei - introductieprijs: €2799

elektrische fiets

Ontdek de Lacros Volte: de ultieme combinatie van compactheid en prestaties voor een zorgeloze rijervaring. Met zijn 24-inch wielen biedt deze pocket bike stabiliteit en wendbaarheid, terwijl de fijne middenmotor zorgt voor een soepele ondersteuning bij elke trap.

De Lacros Volte is ontworpen voor gemak en comfort, met een niet-vouwbaar frame en een stuur dat naar beneden kan worden gevouwen voor eenvoudige opslag en transport. Of je nu door de stad zoeft of op verkenning gaat in de natuur, deze fiets biedt betrouwbaarheid en plezier bij elke rit.

Ervaar de vrijheid van zorgeloos fietsen met de Lacros Volte - jouw ideale metgezel voor avonturen op twee wielen, waar je ook heen gaat.

 

Lacros Mustang (2024) - vanaf nu te bestellen - introductieprijs: €1999

elektrische vouwfiets, fatbike

Stap op de Lacros Mustang (2024) - de ultieme combinatie van kracht, stijl en praktisch ontwerp. Deze opvouwbare fatbike is gebouwd voor avonturiers die geen grenzen kennen.

Met zijn krachtige 250W achterwielmotor en geïntegreerde accu biedt de Lacros Mustang een ongeëvenaarde rijervaring, waarbij elke heuvel moeiteloos wordt overwonnen en elk terrein wordt getemd.

Het stoere design van de Mustang straalt zelfvertrouwen uit, terwijl het opvouwbare frame zorgt voor ultieme draagbaarheid en gemak. Of je nu door de stad rijdt of de wildernis verkent, deze fatbike staat garant voor een soepele en opwindende rit.

 

Lacros Gemini 2.0 - wordt verwacht medio mei - introductieprijs: €1499

elektrische vouwfiets

Wij presenteren de Lacros Gemini 2.0: jouw ultieme metgezel voor moeiteloos stadsverkeer. Deze compacte en lichtgewicht elektrische vouwfiets is ontworpen om te schitteren in de drukte van de stad, waar ruimte en tijd schaars zijn.

Met zijn handige formaat en opvouwbare ontwerp is de Lacros Gemini 2.0 perfect geschikt voor snelle woon-werkverkeer en spontane avonturen door de stad. De 18-inch wielen zorgen voor wendbaarheid en manoeuvreerbaarheid in zelfs de nauwste straatjes.

Dankzij de elektrische ondersteuning van de Gemini 2.0 zoef je met gemak door het verkeer, terwijl je geniet van een comfortabele en stressvrije rit. Of je nu naar het werk gaat of de stad verkent, deze vouwfiets staat garant voor een moeiteloze en plezierige ervaring, elke keer weer.

 

Andere vernieuwingen en een nieuwe designs

Naast de nieuwe modellen krijgen we nog meer nieuwe fietsen binnen. Zo komt de Scamper S600 (20 inch) binnenkort ook met een schone, onderhoudsvrije riemaandrijving. Daarnaast komt er een uitvoering met een voordeligere M200 middenmotor voor als u moeiteloze fietstochten wilt maken maar geen extra krachtige motor nodig heeft voor steile heuvels of fietstochten in de bergen.

De 28" stadsfiets, Lacros Drafter, heeft ook een make-over gekregen. De Drafter 2.0 zal een geïntegreerde batterij in het frame krijgen en zal zijn voorzien van een comfortabele middenmotor. Deze fiets zal naar verwachting medio mei binnenkomen en gepresenteerd worden. Hierover later meer.

Recente artikelen

31-05-2023
Boothouders
31-05-2023
Camperaars
10-01-2023
Forenzen

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Abonneer je op onze nieuwsbrief

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.