Advies nodig? Bel ons: 073 203 2487
Er staat altijd een medewerker klaar
Maak een afspraak voor een bezoek

Ontdek onze producten

SALE

Lacros Gemini G400 Actiemodel - Matgrijs

- Actiemodel van de Lacros Gemini
- Uitgevoerd met een MAGN..
€1.099,00
SALE

Lacros Gemini G400 actiemodel - Matwit

- Actiemodel van de Lacros Gemini
- Uitgevoerd met een MAGN..
€1.099,00
Leverbaar vanaf week 28

Lacros Sierra - Matgrijs

- Nieuwste model elektrische vouwfiets met middenmotor
- Si..
€2.499,00
Leverbaar vanaf week 28

Lacros Sierra - Matzwart

- Nieuwste model elektrische vouwfiets met middenmotor
- Si..
€2.499,00

11,6Ah batterij (oud model)

Krachtige en efficiënte 36V/11,6Ah Lithium polymeer batteri..
€350,00
Leverbaar vanaf week 28

Lacros Mustang M500 S4 Fat Bike Matgrijs

- Elektrisch opvouwbare "Fat bike"
- 500W motor voor een sn..
€2.199,00

Lacros Mustang M500 S4 Fat Bike Matzwart

- Elektrisch opvouwbare "Fat bike"
- 500W motor voor een sn..
€2.199,00
Leverbaar vanaf week 27

Lacros Mustang M250 Fat Bike Matgrijs

- Elektrisch opvouwbare "Fat bike"
- Stille en krachtige 25..
€1.699,00

 


 

Een ELEKTRISCHE VOUWFIETS van LACROS

Een Lacros elektrische vouwfiets rijdt echt als een grote elektrische fiets. Compact, lichtgewicht en duurzaam, zijn onze belangrijkste pijlers voor het ontwerp en productie. Ondanks de kleine wielen, zijn de Lacros elektrische vouwfietsen erg krachtig en daardoor klimmen ze met gemak een berg op.

  • INNOVEREN. Wist je dat onze elektrische vouwfietsen uitgerust zijn met de laatste technieken en A-kwaliteit onderdelen? Wij gebruiken de laatste ontwikkelingen tijdens het ontwerpen van onze fietsen.

  • UITSTEKENDE SERVICE. Een goed product vinden wij belangrijk, maar service is voor ons de belangrijkste meerwaarde. Wij leveren service in onze eigen werkplaats van 600 vierkante meter. Met de Lacros service-bus kunnen wij service-aan-huis bieden binnen Nederland.

  • BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING. Wist je dat onze fietsen volledig CE gecertificeerd zijn en getest door TUV? Wij produceren de fietsen in eigen beheer, hierdoor kunnen wij de prijzen van onze elektrische fietsen correct houden.

Als marktleider in Nederland verkoopt Lacros meer dan 3.500 elektrische vouwfietsen per jaar. Wij bieden onze elektrische vouwfiets aan in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Onze elektrische vouwfiets is ook te koop in andere delen van Europa. Neem hiervoor contact op met onze sales team. In onze webwinkel heeft u uitgebreid keuze uit een elektrische vouwfiets, vouwfiets met middenmotor, elektrische fiets en bijbehorende accessoires. Onze opvouwbare elektrische fiets is meer dan een mini fiets. Een fiets met trapondersteuning voor lange ritten of om over heuvels te komen en steile hellingen omhoog. De perfecte e-bike voor camper, caravan, boot of gewoon in de kofferbak van uw auto. 

 

 

TESTWINAAR!

fietstest elektrische vouwfiets

Onze lichtgewicht elektrische vouwfiets Scamper is al 3 jaar achter elkaar in een vouwfiets test als testwinnaar verkozen in de categorie beste elektrische vouwfiets. In 2017 door de ANWB vouwfietsen test, in 2018 door het NKC test elektrische vouwfietsen en in 2019 bij de AD fietstest. Dit hebben wij niet alleen aan onze ontwerpteam te danken, maar mede dankzij onze klanten waar wij veel feedback hebben gekregen om een zo goed mogelijk product te kunnen ontwerpen. Onze e bikes worden daarom als heel comfortabel beoordeeld. Trots op onze vouwfiets/plooifiets uit Nederland.

 


 

NIEUWE MODELLEN

 

Ondanks de Corona en de coronamaatregelen gaan wij enthousiast het nieuwe fietsseizoen in. Ons nieuwe bedrijfspand is gereed waardoor nu alle disciplines onder een dak geplaatst kunnen worden. Compleet verrast waren wij dat Omroep Brabant ons heeft bezocht om een trofee te overhandigen. Onze tv commercial heeft de vakprijs beste tv commercial 2020 gewonnen. Dit jaar introduceren wij een nieuwe elektrische vouwfiets met middenmotor, de Sierra. Om onze perfecte fietsen nog meer te perfectioneren, worden nieuwe fietsen met 20- of 24inch sterwielen voorzien van magnesium sterwielen.

  • We zijn verhuisd naar een nieuwe locatie.

  • Introductie Lacros Sierra met middenmotor.

  • Magnesium sterwielen voor nieuwe 20- en 24inch elektrische vouwfietsen.

  • Vakprijs beste tv commercial 2020 gewonnen.

 

 

elektrische vouwfiets Canter

 


BOVAG Leasfiets

FLUITEND OP DE FIETS. STAP NU OP!


Fietsen is gezond en met de fiets hou je automatisch de juiste 1,5 meter afstand. BOVAG Fietswinkels zijn open. Ook nu tijdens Corona is het mogelijk met de betrouwbaarheid van BOVAG een leasefiets te regelen. Ga fluitend voor een vast, laag bedrag per maand op de fiets naar je werk. Zowel privé als zakelijk leasen. Geniet van maximale zekerheid.

Alleen mogelijk in Nederland. Klik hier voor meer informatie en een prijsberekening. 


 

JAARLIJKSE EVENEMENTENPLANNING:

-

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Advies nodig? Bel ons: 073 203 2487
Er staat altijd een medewerker klaar
Maak een afspraak voor een bezoek