Advies nodig? Bel ons: 073 203 2487
Er staat altijd een medewerker klaar
Kom langs zonder afspraak

Service

elektrische vouwfiets

 

Wij zijn van mening dat een goede service erg belangrijk is, zelfs na uw aankoop. Heeft u tijdens de garantieperiode twijfels, neem dan contact op. Wij helpen u altijd graag zo snel mogelijk weer op weg!

Behalve een aankoopservice vinden wij een service achteraf heel belangrijk. Zo heeft u jarenlang plezier aan uw E-bike. Geen verborgen kosten, maar duidelijkheid. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in elektrische vouwfietsen en in de meeste gevallen kunnen zij uw fiets binnen 1 dag gerepareerd krijgen.

Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, bieden wij service aan huis binnen Nederland. Hiervoor kunnen wij eventueel een klein voorrijkostenvergoeding vragen. Wanneer u contact met ons op neemt, kunnen wij in de meeste gevallen binnen een periode van 2 weken bij u aan huis komen.

Email klantenservice: [email protected]

Vanwege de vakantieperiode is onze serviceafdeling beperkt open tot eind augustus 2021. Hierdoor kunnen wij in deze periode geen servicebeurten aannemen. Wel is onze serviceafdeling open voor reparaties. Neem hiervoor contact op met [email protected] Wij vragen u begrip hiervoor.

Team Lacros by Shinga.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Advies nodig? Bel ons: 073 203 2487
Er staat altijd een medewerker klaar
Kom langs zonder afspraak