Advies nodig? Bel ons: 073 203 2487
Er staat altijd een medewerker klaar
Gratis verzending vanaf € 50,- binnen Nederland

Proefrit

elektrische vouwfiets

Een elektrische vouwfiets kopen is een dure aankoop. U wilt er daarom zeker van zijn dat u een goed product aanschaft. Wij bieden de optie om onze fietsen eerst uit te proberen, voordat u beslist. Uiteindelijk is uitproberen de beste oplossing om erachter te komen of de fiets voor u prettig en comfortabel rijdt.

Er zijn twee mogelijkheden voor een proefrit:

  1. Proefrit bij onze vestiging in Schijndel. U kunt zonder afspraak gedurende de openingstijden bij ons terecht om een proefrit te maken.
  2. Een proefrit bij een van onze dealers of aan huis. Aan de hand van uw adres kunnen wij bepalen welke dealer het dichtst bij uw woonplaats is. Als dit niet mogelijk is, kunnen wij een proefrit aan huis bieden. Hiervoor zal onze service afdeling contact met u opnemen om een afspraak te maken. Onze service afdeling zal een proefrit zoveel mogelijk plannen tezamen met een route rit die onze servicebus rijdt.

Om uw verzoek goed te verwerken, vragen wij u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. We zullen contact met u opnemen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Advies nodig? Bel ons: 073 203 2487
Er staat altijd een medewerker klaar
Gratis verzending vanaf € 50,- binnen Nederland